CASES  RURALS  I  HOTELS  COL·LABORADORS

 

Mas  El Buxaus

 

Masia del segle XVIII, a 780 metres d'altitud, en ple Parc Natural del Montseny. Set habitacions dobles, cinc de les quals amb bany complet. Calefacció, llar de foc, biblioteca, sales multiusos, sala TV, gronxadors, feixa poliesportiva, ping-pong, fonts, prats, torrents, boscos frondosos, arbres monumentals i singulars, biodiversitat, conreus, aviram...

 

 tel.   972 178 181  -  620 111 147       www.elbuxaus.net 

 

 

 

El Molí de Ca n'Aulet

 

Dues petites cases independents, "el Cirerer"i "l'Estada", envoltades de jardins i d'un porxo amb barbacoa, dins del conjunt del molí de Ca n'Aulet. Finca amb prats i pastures, inclosos en el pla d'espais d'interès natural per la seva riquesa i biodiversitat, i casa gran datada del 1547.

 

 tel.   972 860 765      www.elmolidecanaulet.com

 

 

 

Mas  Mengol

 

Masia envoltada de natura en el Parc Natural del Montseny, a només cinc quilòmetres d'Arbúcies. Aquí podeu gaudir en familia de la vida rural: donar menjar als animals, veure com es conreen els camps i disposar de la tranquilitat i descans que ofereix el mas. La masia consta de dos allotjaments (la Roca amb capacitat per a 4 persones i el Solar amb capacitat per a 6 persones) totalment independents i equipats.

 

 

 tel.   618 569 443      www.masmengol.com

 

 

 

Mas  Romeu

 

Mas Romeu consta de 3 allotjaments rurals independents, la Masia, el Mirador i l' Alzina . Tots tenen la seva zona de jardí i aparcament pròpia. També disposem d'una piscina a l'aire lliure , una amplia zona d'esbarjo i una petita granja  Mas romeu està envoltat de natura, en un lloc privilegiat entre el Montseny i les Guilleries

 

 

 tel.   972 162 164  -  696 490 288    www.masromeu.net

 

 

 

Hotel Montsoliu

 

Hotel Montsoliu està ubicat a Arbúcies i ofereix uns jardins amb una piscina exterior, un bar amb terrassa i una pizzeria, wifi i aparcament gratuït. L'establiment està decorat a l'estil dels anys 50 i també és un centre cultural.

 

 tel.   972 861 248        www.hotelmontsoliu.com