Vins i Tatstets a Sant Hilari Sacalm

La nostra zona sempre ha estat un lloc on la cultura del vi ha estat molt arrelada, anys passats les vinyes esquitxaven la nostra regió , avui en dia, de manera residual, encara en queden algunes petites mostres al voltant del poble d' Arbúcies.

No volem deixar-te marxar sense donar-te la possibilitat de tastar un bon vi , cava o vermut i també poder assaborir els embotits i formatges autòctons. Així com un menú degustació temàtic. Les activitats es portaran a terme a la bonica població de Sant Hilari Sacalm, tot i que també hi ha la possibilitat de fer sortides particulars per aniversaris o trobades. Per més informació trucar al  tel. 615 886 124.

Tast de Vins variats.

 

Tast compost de 2 blancs , 2 negres i un cava de diferents DO de Catalunya amb pica pica per acompanyar inclòs .

 

Preu  -  18 € / pers. (Mínim. 6 pers.)

 

 

Tast de Vins monovarietals.

 

Tast compost de vins monovarietals de diferents DO Catalunya  amb pica pica per acompanyar inclòs.

 

Preu  -  23 € / pers. (Mínim. 6 pers.)

 

 

Tast de Caves.

 

Tast de caves de diferents criances per conèixer la diferència entre brut natura / brut i jove / reserva i gran reserva  amb pica pica per acompanyar inclòs.

 

Preu  -  28 € / pers. (Mínim. 6 pers.)

 

 

Degustació d' embotits i formatges

 

No et perdis una degustació d' embotits i formatges de Sant Hilari Sacalm, un bocí de les Guilleries en el  teu paladar.

 

Preu  -  13 € / pers. (Mínim. 6 pers.)

 

 

Pack degustació vermuts catalans .

 

Tast de diferents vermuts artesans catalans amb una tapa variada per acompanyar + Menú degustació temàtic a un dels millors restaurants de Sant Hilari.

 

Preu  -  36 € / pers. 

 

 

Pack degustació vermuts del món.

 

Tast de diferents vermuts del món amb una tapa variada per acompanyar + Menú degustació temàtic a un dels millors restaurants de Sant Hilari.

 

Preu  -  38 € / pers.